De villa


Villa Tropezienne "L' Insolite Bastide" is dominant hoger gelegen in de beschermde kuststreek "Reverdit" (grens Grimaud zeezijde) met uitzicht op onbebouwde bergen, het dal en de zee.

De villa L'Insolite Bastide (2007) biedt comfort- en slaapruimte aan 6 tot 12 personen. Er zijn drie gedeelten (appartementen) in de villa, die allen op zich zelfstandig zijn en beschikken over een keuken, badkamer(s), toilet, woonkamer en slaapkamers. Er zijn in totaal drie keukens, zes slaapkamers, vijf badkamers en 6 toiletten. Alle keukens beschikken over uitgebreide apparatuur. Ook in de slaapkamers tv en dvd. Overal WIFI, ook in het park rondom en bij het zwembad. Voor internetten staat hiervoor een overdekte schommeltrein. De beide ingangen van de villa zijn (ook boven) met de auto te bereiken. Het terrein van de villa is geheel omheind.

Boven is de grootste woonkeuken, een grote salon (groot flatscreen T.V) met bureau. Verder twee grote terrassen, bezoekerstoilet en twee ruime slaapkamers met badkamer. Het bovengedeelte bevindt zich op het niveau van het zwembad. Op het boventerras is het aangenaam om laat te dineren op mooie avonden. Beneden is het koel lunchen op het grote overdekte terras met zomerkeuken.

Rondom de villa is een grote bloeiende mediterrane tuin met oud geboomte. Het domein omvatte vroeger 43 ha.  Het 30 meter van de villa gelegen zwembad (10x5) met zonneterras en grasveld met twee grote palmparasols is apart af te sluiten voor de veiligheid van kinderen.

Het stromend water in de villa is overal zuiver bronwater (direkt opgepompt, medisch getest, zuiverder dan fleswater). Dus geen aankoop en vervoer van zware flessen. Er zijn twee (ook technisch) gescheiden bergbronnen (diepte 150 m). Onbeperkt warm water door de twee gasketels (geen capaciteitbeperking door elektrische boilers). Vijf ruime overdekte parkeerplaatsen voor uw auto.

Schaduw- zon- verpoos- en speelplaatsen rondom het door zonnecollectoren verwarmde zwembad. Door de ruim bemeten zonnecollectoren wordt ook in het voor-en naseizoen een aangename watertemperatuur bereikt. In de zomer wordt gekoeld tot 30 graden.

De afstand tot de eerste stranden van de baai van St. Tropez en Le Plan de la Tour is 5 minuten.

Een twee in één vakantie: genieten van de mondaine stranden (St. Tropez) en de natuur. (maritieme gedeelte Massif des Maures)

© Copyright 2021 Villa Tropezienne